Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

21/9 ευχαριστήρια επιστολή στις εκτυπώσεις Δαιλίδη

30 χρόνια1990-2020

"Παιδικές Καρδιές¨

"Θεσσαλονίκη 21/09/2020 Αρ. Πρωτ. 119

ΠΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΑΪΛΙΔΗ

Θέμα: «Ευχαριστήρια επιστολή δωρεάς»

Αξιότιμοι Κύριοι,Mε την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ σας ευχαριστούν από καρδιάς για την εκτύπωση τριών χιλιάδων δίπτυχων του συλλόγου μας, που ατελώς μας προσφέρατε. Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, που έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με Συγγενείς Καρδιοπάθειες, είναι σημαντικές όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνεχίζουμε να τους προσφέρουμε την αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας αλλά και στις οικογένειες τους, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος των πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του συλλόγου μας. Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγός των στόχων μας και με την ιδιαίτερη ευαισθησία, την υποστήριξη και την αγάπη σας αγκαλιάσατε τις ’’Παιδικές Καρδιές’’ για να συνεχίσουν να πάλλονται με αισιοδοξία. Με την αγάπη και τη στήριξή σας μπορούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Υπάρχουν κάποιες καρδίες που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν. Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας .

Σας ευχόμαστε να είστε καλά και να προσφέρεται πάντα απλόχερα την αγάπη σας, καθώς και κάθε προσωπική & οικογενειακή ευτυχία.

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram