Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

22/11/2020 Mαραθώνιος Αγάπης Morning Yoga + Yoga Nidra

Προς τους Διοργανωτές του Μαραθώνιου Αγάπης Morning Yoga + Yoga Nidra 

Θέμα: «Ευχαριστήρια επιστολή δωρεάς»  

Mε την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για  Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ ευχαριστούν από καρδιάς τους διοργανωτές  του Μαραθώνιου Αγάπης Morning Yoga + Yoga Nidra: 

– Buddha Libre Yoga Studio 

– κα Μαργαρίτα Γραμματικοπούλου, Manager Buddha Libre Yoga Studio 

– Healing Zone 

– κ. Θάνο Σταυρόπουλο 

– κ. Γιάννη Καλφόπουλο  

– κα Φωτεινή Νάτση, 

για την έμπνευση και πραγματοποίηση της δράσης που έγινε στις 22/11/2020, για την οικονομική  ενίσχυση του Συλλόγου μας. 

Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς και όλους τους συμμετέχοντες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις  Παιδικές Καρδιές. 

Το συνολικό ποσό που κατατέθηκε στις Τράπεζες Πειραιώς και Eurobank (μέχρι τις 3/12/2020) από τους  συμμετέχοντες με ονοματεπώνυμο (ή και την αιτιολογία Μαραθώνιος Αγάπης) είναι διακόσια είκοσι  ευρώ (220€).  

Τα χρήματα θα δοθούν για την οικονομική στήριξη παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες. Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, που έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με  συγγενείς καρδιοπάθειες, είναι σημαντικές όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της  εποχής συνεχίζουμε να τους προσφέρουμε την αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας αλλά και  στις οικογένειες τους, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.  

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να  καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος των  πασχόντων από συγγενείς καρδιοπάθειες. 

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει  ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας  δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του συλλόγου μας. 

Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγός των στόχων μας και με την ιδιαίτερη  ευαισθησία, την υποστήριξη και την αγάπη σας αγκαλιάσατε τις ’’Παιδικές Καρδιές’’ για να συνεχίσουν  να πάλλονται με αισιοδοξία. 

Με την αγάπη και τη στήριξή σας μπορούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Να είστε καλά και να προσφέρεται πάντα απλόχερα την αγάπη σας. 

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram