Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Προσφορά από "καρδιάς"της οικ. Ευάγγελου Πράγια Λίνας Τσέγκα και των φίλων τους -Βάπτιση Αθανασίας-Δωρεές αντί δώρων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ Έγκριση Καταστατικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης Αρ. 1105/30.11.90 Πλατεία Τζούμα, Άγ. Ιωάννης, Τ.Κ. 551 32,
T.& F.: 2310-441.942
S.: www.paidikeskardies.gr, E.: info@paidikeskardies.gr

Θεσσαλονίκη 19/9/2019
Αρ. Πρωτ. 255

ΠΡΟΣ: κ. ΛΙΝΑ ΤΣΕΡΓΑ & κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΡΑΓΙΑ

Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή»

Mε την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ σας ευχαριστούν από καρδιάς για την απόφασή σας να κατατεθούν δωρεές προς το Σύλλογό μας αντί δώρων βάφτισης, για την μικρή σας νεοφώτιστη Αθανασία.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το συνολικό πόσο που έχει κατατεθεί μέχρι 9/9/2019, είναι δύο χιλιάδες εννιακόσια εξήντα ευρώ (2.960€) και σύμφωνα με την επιθυμία σας θα διατεθούν για τον μικρό Αναστάση, που πρόκειται να χειρουργηθεί. (Σας επισυνάπτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς και αναλυτική κατάσταση με τους δωρητές μαζί με το extrait της τράπεζας που αφορά τις δωρεές για την Αθανασία)

Σας ενημερώνουμε ότι για όλες τις καταθέσεις έχουν κοπεί οι αντίστοιχες αποδείξεις. Για την αποστολή των χωρίς όνομα καταθέσεων μπορούν οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο για να τους αποστείλουμε την απόδειξη και την ευχαριστήρια επιστολή.

Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, που έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με συγγενείς καρδιοπάθειες, είναι σημαντικές όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνεχίζουμε να προσφέρουμε την αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας στα παιδιά και στις οικογένειες τους, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος των πασχόντων από συγγενείς καρδιοπάθειες.

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του συλλόγου μας.

Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγός των στόχων μας και με την ιδιαίτερη ευαισθησία, την υποστήριξη και την αγάπη σας αγκαλιάσατε τις ’’Παιδικές Καρδιές’’ για να συνεχίσουν να πάλλονται με αισιοδοξία.

Με την αγάπη και τη στήριξή σας μπορούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Υπάρχουν κάποιες καρδιές που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν.
Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας.

Να είστε καλά εσείς και η οικογένειά σας και να προσφέρεται πάντα απλόχερα την αγάπη σας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχονται από καρδιάς να σας ζήσει η μικρούλα Αθανασία, καθώς και κάθε προσωπική & επαγγελματική επιτυχία.

Με τιμή,

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram