Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Ενημέρωση για τον Αναστάση μας 4 /10/2019

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα ο μικρός Αναστάσης θα εισαχθεί στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Μητέρα κ αύριο θα γίνει η καρδιοχειρουργική επέμβασή.
Ο μικρός ήρωας μας θα βγει νικητής .
Η οικογένειά του & ο Σύλλογος Β.Ε για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες Παιδικές Καρδιές σας ευχαριστούμε από 'καρδιάς" όλους εσάς που συμμετείχατε στον ερανικό αγώνα για τον Αναστάση,που δια δώσατε- κοινοποιήσατε τις αναρτήσεις μας.
Σας υπενθυμίζουμε οτι αυτή την χρονική περίοδο έχουμε πολλά παιδιά που έχουν εγχειριστεί & που έχουν θα εγχειριστούν στο άμεσο διάστημα..
Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να αντιμετωπίσουμε όλα . Αφορούν περαστικά που οι οικογένειες τους δεν μπορούν να καλύψουν είτε γιατί είναι ανασφάλιστα ,είτε γιατί ανήκουν σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες..
Ό Σύλλογος Παιδικές Καρδιές Β. Ελλάδος διαχειρίζεται με απόλυτη διαφάνεια τα έσοδα του & θα υπάρξει απολογισμός που θα αναρτηθεί για την ενημέρωσή σας.
Οι ανάγκες είναι πολλές .

Επίσης σας ενημερώνουμε οτι ο Παναγιώτης που εγχειρήστηκε στις 4/9 στο Brompton παραμένει μετά από 28 μέρες διασωληνωμένος & μάχεται με όλες τις δυνάμεις του.
Ευχόμαστε στον μικρό μας Αναστάση & στον Παναγιώτη να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο

Σας ανακοινώνουμε όπως μας ενημέρωσε η κ.Aphrodite Tzifa ότι ο μικρός μας ήρωας Αναστάσης πήγε πολύ καλά! Το χειρουργείο τελείωσε με επιτυχία .
Ευχαριστούμε τον Afksendiyos Kalangos την ιατρική του ομάδα ,την νοσηλευτική ομάδα και όλους εσάς που συμμετείχατε στην ερανική δράση μας για τον Αναστάση.
Να είστε όλοι καλά!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

Σύλλογος Β.Ε.για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες Παιδικές Καρδιές

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram