Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Χρυσούλα Τσικριτσίδου 33 χρόνια προσφοράς για να πάλλονται οι Παιδικές Καρδιές με αισιοδοξία

Ο Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες Παιδικές Καρδιές σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, διοργανώνει την αφιερωματική εκδήλωση για την Ιδρύτρια του Συλλόγου Παιδικές Καρδιές και επί 33 χρόνια Πρόεδρο.
Στον Άνθρωπο που αφιέρωσε την ζωή της μέχρι την τελευταία της πνοή, στην στήριξη των ατόμων με Συγγενείς Καρδιοπάθειες με πάθος, επιμονή, αγωνιστικότητα, δυναμικότητα, δοτικότητα, αποτελεσματικότητα.
«Χρυσούλα Τσικριτσίδου 33 χρόνια προσφοράς για να πάλλονται οι Παιδικές Καρδιές με αισιοδοξία»
Πρόγραμμα αφιερωματικής εκδήλωσης
-Ξεκινά με την ’’Βόλτα της Καρδιάς μας ’’
Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση ξεκινά στις 18.00 από το Λευκό Πύργο και για ένα μόνο χιλιόμετρο, μικροί και μεγάλοι υποστηρικτές του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ» θα δώσουν το ’’παρών’’ με τη συμμετοχή τους στην αφιερωματική εκδήλωση.
Η διαδρομή ορίστηκε αντικειμενικά μικρή, μόλις στα 1.000 μέτρα, γεγονός που επιτρέπει τη συμμετοχή σε άτομα κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι και μεγαλύτερους εφήβους τρίτης ηλικίας. Η συμμετοχή σε αυτό τον ιδιαίτερο Αγώνα Αγάπης (προαιρετικά) είναι 5 ευρώ, ενώ τα έσοδα συγκεντρωθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου. Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί στις 18.00 από τον Λευκό Πύργο και τερματισμό στις ομπρέλες Ζογγολόπουλου, όπου θα τελεστούν οι υπόλοιπες δράσεις της εκδήλωσης:
- Θεματική Εκπαίδευση για την αντιμετώπιση απώλειας αισθήσεων και καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης.
-Οι καρδιολόγοι της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής & Τα Ιατρεία Συγγενών Καρδιοπαθειών ενηλίκων & ανηλίκων του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ θα είναι κοντά σας, για να σας ενημερώνουν & θα απαντούν στις ερωτήσεις σας στον καθένα χωριστά για τις καρδιοπάθειες.
-Σταντ με είδη προς πώληση - ενίσχυση του Συλλόγου ’’Παιδικές Καρδιές’’.
- Σύντομοι χαιρετισμοί Προέδρου και επισήμων.
-Ακολουθεί το μουσικό συγκρότημα miroriro που ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια.
Εθελοντές Σαμαρείτες θα είναι στην εκδήλωση για την ασφάλεια & την παροχή Πρώτων Βοηθειών αν και εφόσον χρειαστεί.
H αφιερωματική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους υποστηρικτές
❤️Δήμο Θεσσαλονίκης
❤️Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης
❤️A Καρδιολογική ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

❤️Σαμαρείτες
❤️Happy parents
❤️ Miroriro
❤️Livemedia
❤️και όλους εσάς που θα συμμετέχετε στην αφιερωματική μας εκδήλωση

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram