Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Δήμος Καλαμαριάς& Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας στήριξαν την επετειακή εκδήλωση 26/9

Αξιότιμη κυρία Ντόντη, 

με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για  Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ σας ευχαριστούμε για τα χίλια μπλουζάκια που  μας προσφέρθηκαν από την εταιρία ΒΙΚΟΣ, μετά από δικό σας αίτημα, αλλά και για την στήριξή σας  στην επετειακή δράση για τα 31 χρόνια του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε στις  26/9, Παγκόσμια ημέρα της Καρδιάς. 

Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με  Συγγενείς Καρδιοπάθειες. 

Όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνεχίζουμε να προσφέρουμε την  αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας στα παιδιά και στις οικογένειές τους, στο μεγαλύτερο  δυνατό βαθμό. 

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να  καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος  των ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. 

Τα έσοδα από τις δράσεις μας διατίθενται για την στήριξη αδύναμων οικονομικά οικογενειών που  βιώνουν καθημερινά την δυσκολία και αγωνία να παρέχουν στους οικείους το αυτονόητο, την ιατρική  περίθαλψη. 

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει  ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας  δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του Συλλόγου μας. 

Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγοί των στόχων μας με την ευαισθησία, & την  υποστήριξη σας. 

Το Δ.Σ. σας συγχαίρει για την δράση του δωρεάν ιατρικού έλεγχου στα παιδιά των τρίτεκνων &  πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου να τους χορηγηθεί ιατρική βεβαίωση, η οποία θα πιστοποιεί τη  συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες. 

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και  Ισότητας των Δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάλλονται με  αισιοδοξία οι ’’Παιδικές Καρδιές’’ γιατί  

Υπάρχουν κάποιες καρδούλες που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν. 

Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας. 

Με εκτίμηση, 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram