Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Ευχαριστήρια επιστολή στον κ.Βαγγέλη Μαρινάκη

 

Αξιότιμε κύριε Μαρινάκη,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» σας ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη και ανεκτίμητη δωρεά σας, στη μνήμη του αγαπητού σας πατέρα, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

 

Η δωρεά σας αυτή, στο Σύλλογό μας για τον εξοπλισμό του Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων στο Π.Γ.Ν.Θ.  ΑΧΕΠΑ είναι προσφορά αγάπης και ζωής για τα παιδιά μας και τις οικογένειες τους.

 

Αποτελείται ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε όλους τους άλλους. Αποδεικνύεται έμπρακτα πόσο σημαντικό είναι αυτές τις δύσκολες μέρες να υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και να καλύπτουν ανάγκες.

 

Γνωρίζοντας, όλα αυτά τα χρόνια, το μεγάλο φιλανθρωπικό σας έργο, με το οποίο βοηθάτε ανθρώπους που έχουν πραγματικές ανάγκες, καθώς και την ιδιαίτερη ευαισθησία σας στα παιδιά, σας ευχόμαστε από καρδιάς να είστε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι πάντα υγιείς και να συνεχίσετε, με το σημαντικό  φιλανθρωπικό σας έργο,  να στηρίζετε  & βοηθάτε  ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που με την ιδιαίτερη ευαισθησία, την υποστήριξη και την αγάπη σας αγκαλιάσετε τις Παιδικές Καρδιές και ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα μας και να τις βοηθάτε για να συνεχίσουν να πάλλονται με αισιοδοξία.

 

 

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram