Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Είμασταν όλοι… στη Βόλτα της Καρδιάς μας!

14 Φεβρουαρίου
Είμασταν όλοι… στη Βόλτα της Καρδιάς μας!

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου έγινε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Με εκκίνηση από το Λευκό Πύργο και για ένα μόνο χιλιόμετρο, μικροί και μεγάλοι υποστηρικτές του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ» έδωσαν ‘παρών’ σε έναν απόλυτα διασκεδαστικό αγώνα, γιορτάζοντας με τη συμμετοχή τους την Παγκόσμια Ημέρα για τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Η διαδρομή ήταν αντικειμενικά μικρή, μόλις στα 1000 μέτρα, γεγονός που επέτρεπε τη συμμετοχή σε άτομα κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι και μεγαλύτερους εφήβους… τρίτης ηλικίας!

Η συμμετοχή σε αυτό τον ιδιαίτερο Αγώνα Αγάπης ήταν συγκινητική, ενώ τα έσοδα που συγκεντρωθήκαν διατέθηκαν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου. Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί στις 11 πμ μπροστά στο Λευκό Πύργο και η διαδρομή είχε κατεύθυνση προς το Μακεδονία Πάλλας.

 

Μαραθώνιος

Μαραθώνιος

Μαραθώνιος

Μαραθώνιος

Μαραθώνιος

Μαραθώνιος

Μαραθώνιος

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram