Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Ιατρεία Συγγενών Καρδιοπαθειών(ανηλίκων & ενηλίκων) στα Δημόσια Νοσοκομεία Παπανικολάου & Α.Χ.Ε.Π.Α.

Ενημερώνουμε ,υπενθυμίζουμε τα μέλη μας ,τους φίλους μας και κάθε ενδιαφερόμενο που έχει στο στενό ή φιλικό του περιβάλλον άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ότι λειτουργούν στα Δημόσια Νοσοκομεία Ιατρεία Συγγενών Καρδιοπαθειών .
Στο Γ.Ν.Θ.Παπανικολάου το Εργαστήριο Συγγενών Καρδιοπαθειών είναι πλήρως εξοπλισμένο.
Τα τακτικά εξωτερικά που γίνονται 2 φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη και Τετάρτη)εξετάζονται και παρακολουθούνται άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες Οι υπεύθυνοι γιατροί του τμήματος είναι ο κ.Κωνσταντίνος Βασιλειάδης -κ.Κωνσταντίνος Θωμαίδης . Ραντεβού μπορεί να κλείσει κάθε ενδιαφερόμενος στον αριθμό 1535 από σταθερό τηλέφωνο. Ομιλεί με αυτόματο τηλεφωνητή, όπου ζητά το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», Καρδιολογική Κλινική, ενώ ο κωδικός αριθμός του γιατρού Θωμαϊδη είναι 03808. Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τηλεφωνήσει στο 2313-307668 και να μιλήσει με το γιατρό.
Στο Π.Γ.Ν.Θ. Α.Χ.Ε.Π.Α υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα Ιατρεία Συγγενών Καρδιοπαθειών.
Στην Β’ Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ. Α.Χ.Ε.Π.Α
Διευθυντής είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος που παρακολουθεί παιδιά έως 14 χρονών.
Στο Ιατρείο Ενηλίκων για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες που παρακολουθούνται από 14 χρονών και άνω .
Το Ιατρείο ανήκει στην α ΄καρδιολογική κλινική που διευθύνει ο καθηγητής κ. Χαράλαμπος Καρβούνης και υπεύθυνος του Ιατρείου είναι ο επίκουρος καθηγητής κ. Γιώργος Γιαννακούλας.
Ώρες λειτουργίας Κάθε Πέμπτη
ώρες: 12.00-14.00
Για ραντεβού στο 2310 994838 από 10.00-12.00.
Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι στο Ιατρείο Ενηλίκων με την έγκρισή μας παρακολουθούνται επίσης και ασθενείς με Πνευμονική υπέρταση και με Θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία)και κλείνοντας σας θα θέλαμε να το επικοινώνησε τε σε γνωστούς και φίλους γιατί οι γιατροί μας είναι εξαιρετικοί επιστήμονες ,με ανθρώπινη προσέγγιση τα ιατρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα ,είναι εύκολα προσβάσιμα τα Νοσοκομεία και δεν επιβαρύνεστε με περιττά έξοδα .
Ο Σύλλογος Παιδικές Καρδιές για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες βρίσκεται στο πλευρό κάθε ενδιαφερομένου πρόθυμοι να βοηθήσουμε .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: οθόνη και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram