Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Livemedia είναι συνοδοιπόρος μας σ όλες τις δράσεις ήταν και στην επετειακή εκδήλωση 26/9

Αξιότιμε κύριε Παρχαρίδη, 

με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για  Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ σας ευχαριστούμε για την κάλυψη της  επετειακής δράσης για τα 31 χρόνια του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 26/9, Παγκόσμια  ημέρα της Καρδιάς, τόσο με ζωντανή μετάδοση & την προώθηση του αποθηκευμένου υλικού μέσω  στην ιστοσελίδας σας, αλλά και για την συνεχή στήριξή σας στις δράσεις του Συλλόγου μας. 

Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με  Συγγενείς Καρδιοπάθειες. 

Όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνεχίζουμε να προσφέρουμε την  αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας στα παιδιά και στις οικογένειές τους, στο μεγαλύτερο  δυνατό βαθμό. 

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να  καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος  των ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. 

Τα έσοδα από τις δράσεις μας διατίθενται για την στήριξη αδύναμων οικονομικά οικογενειών που  βιώνουν καθημερινά την δυσκολία και αγωνία να παρέχουν στους οικείους το αυτονόητο, την ιατρική  περίθαλψη. 

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει  ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας  δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του Συλλόγου μας. 

Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγοί των στόχων μας με την ευαισθησία, & την  υποστήριξή σας. 

Το Livemedia ενώνει τις δυνάμεις του για να πάλλονται με αισιοδοξία οι ’’Παιδικές Καρδιές’’ γιατί  

Υπάρχουν κάποιες καρδούλες που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν. 

Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας. 

Με εκτίμηση, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram