Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Μελωδικά μας στήριξαν οι Ρένα Αθανασοπούλου & Κώστας Μαργαρίτης 26/9

Αξιότιμη κυρία Αθανασοπούλου, 

Αξιότιμε κύριε Μαργαρίτη, 

με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για  Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ σας ευχαριστούν από καρδιάς για την πρόταση  και την παρουσία σας να συμμετέχετε στην επετειακή μας εκδήλωση στις 26/9, την οποία με τις  μελωδίες σας διανθίσατε. 

Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, που έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με  συγγενείς καρδιοπάθειες, είναι σημαντικές όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της  εποχής συνεχίζουμε να προσφέρουμε την αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας στα παιδιά και  στις οικογένειές τους, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.  

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να  καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος των  πασχόντων από συγγενείς καρδιοπάθειες. 

Τα έσοδα από τις δράσεις μας διατίθενται για την στήριξη οικογενειών που βιώνουν καθημερινά την  δυσκολία και την αγωνία να παρέχουν στους οικείους τους το αυτονόητο, την ιατρική περίθαλψη. 

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει  ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας  δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του συλλόγου μας. 

Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγοί των στόχων μας και με την ιδιαίτερη  ευαισθησία, την υποστήριξη και την αγάπη σας αγκαλιάσατε τις ’’Παιδικές Καρδιές’’ για να συνεχίσουν  να πάλλονται με αισιοδοξία. 

Με την αγάπη και τη στήριξή σας μπορούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε παιδιά που μας έχουν ανάγκη,  γιατί Υπάρχουν κάποιες καρδούλες που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν. 

Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας. 

Να είστε καλά και να προσφέρεται πάντα απλόχερα την αγάπη σας

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram