Φίλοι μου  είμαι πολύ συγκινημένη από την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώσαν ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου.

Για τον Σύλλογο Παιδικές Καρδιές ήταν εκδήλωση αγάπης  & μια μεγάλη αγκαλιά, που πραγματικά όσοι ήταν μαζί μας ,αυτήν την βραδιά την είδαν την ένοιωσαν όπως κι εγώ.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2017 στις 6 Βρύσες ,Πολυγύρου.

Εκπλαγήκαμε από την άρτια διοργάνωση, την παρουσία τοπικών παραγόντων, αρχών,Συλλόγων ,του Διευθυντή της ΣΟΝΕ κ.Ευάγγελο Αραμπατζή και πολλών που σίγουρα αυτήν την στιγμή  ξεχνώ.Αυτό που δεν θα ξεχάσουμε όμως,είναι  πως μας αγκάλιασαν όλοι και νοιώσαμε πως πλέον έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή Ελληνικών Λευκόλιθων Χαλκιδικής κ.Δημήτριο Τσακωνίτη που αγκάλιασε τις Παιδικές Καρδιές με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και την υπόσχεση ότι θα βρίσκετε στο πλευρό μας.

Τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου κ.Μπρουτσά οικοδεσπότη της βραδιάς μαζί με την Πρόεδρο του Σύλλογου Γυναικών Πολυγύρου κ.Ρούλα Αμαραντίδου.

Ότι και να πω θα είναι λίγο από την μεγάλη αγκαλιά που μας πρόσφεραν.

Συγχωρέστε με αν ξέχασα ονόματα των τοπικών αρχών και πολλών άλλων.Θα μας μείνει επίσης αξέχαστη η βραδιά από την μουσική παρουσία με Ιταλικά και Ελληνικά τραγούδια από τον κ.Φαούστο.

Εύχομαι ο Θεός να σας έχει όλους καλά.

Για μια φορά ακόμη απέδειξαν πως ο λόγος της Γραφής έγινε πραγματικότητα Αλλήλων τα Βάρη Βαστάζετε.