Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Πρόγραμμα εκδήλωσης στη κοπή Βασιλόπιτας στις 4/2 στο Θεατράκι της οδού Χηλής -Καλαμαριά

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, 11 π.μ. στο Θεατράκι της Οδού Χηλής στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές».

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Το καλωσόρισμα από τον Αντιπρόεδρο του Σύλλογου κ.Βασίλη Παράσχη

Σύντομος χαιρετισμός - απολογισμός έτους από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρυσούλα Τσικριτσίδου

Κοπή βασιλόπιτας

Θεατρικό παιχνίδι

Η Ρένα Αθανασοπούλου θέλοντας να προσφέρει στην πολύτιμη δράση του Συλλόγου και να στηρίξει έμπρακτα το έργο του ζήτησε να ψυχαγωγήσει εθελοντικά και δημιουργικά τα παιδιά που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση μέσα από τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού. Επίσης θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι «Ο Παραμυθάς Γονιός». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρένα είναι μέλος του Συλλόγου και τόνισε σε δημόσια διαδικτυακή κοινοποίησή του «Είμαστε πολύ τυχεροί που κάποιοι άνθρωποι αφοσιώθηκαν με ουσιαστικό τρόπο και μοναδική ευαισθησία στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που έχουν τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες, καθώς και στην υποστήριξη των οικογενειών τους».

face painting

Στους μικρούς μας φίλους θα δοθούν αναμνηστικά δώρα

 

Σχετικά με το Σύλλογο :

Ο Σύλλογος Παιδικές Καρδιές ιδρύθηκε από γονείς παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες το 1990 στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη .Είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στοχεύει στη δημιουργία Παιδιοκαρδιολογικού -Παιδιοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου στη Βόρεια Ελλάδα, στη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης των παιδιών, στην οικονομική ενίσχυση στις περιπτώσεις όπου απαιτείται, στη διασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των παιδιών στη μόρφωση και στην εργασία και στην ψυχολογική στήριξη των παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram