Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Στιγμιότυπα από την κοπή βασιλόπιτας 2018

Μια ακόμα εκδήλωση του Σύλλογου Β.Ελλάδας για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Παιδικές Καρδιές"συγκέντρωσε  μέλη , φίλους , υποστηρικτές και τα παιδιά μας .

Η κοπή βασιλόπιτας για το 2018 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά στο Θεατράκι ,στην οδό Χηλής,Καλαμαριά.

Στην εκδήλωση δόθηκαν τα καθιερώμενα δωράκια στους μικρούς μας ήρωες ...τα παιδια μας .

Η Ρένα Αθανασοπούλου   ψυχαγωγήσε εθελοντικά και δημιουργικά τα παιδιά που  παραβρεθήκαν στην εκδήλωση μέσα από τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού. Ερμηνεύσε για πρώτη φορά το τραγούδι «Ο Παραμυθάς Γονιός» μαζί με την μικρή Νεφέλη .

Η Προέδρος Χρυσούλα Τσικριτσίδου έκανε για σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρόνιας και έθεσε τους νέους στόχους του Συλλόγου .

Ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Παράσχης προλόγισε τους ομιλητές

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Μαρια Παυλίδου (Αντιδήμαρχος Καλαμαρίας ) η κ.Χαρά Αμανατίδου (Αντιδήμαρχος Παύλου Μέλα ) ο κ.Βαρλάμης παιδοκαρδιολόγος, ο κ.Ανδρέας Γιαννόπουλος (Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. Α.Χ.Ε.Π.Α )  ο κ. Γιώργος Γιαννακούλας (επίκουρος καθηγητής και επικεφαλής του Ιατρείου Ενηλίκων για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες του Π.Γ.Ν.Θ  Α.Χ.Ε.Π.Α  , ο ψυχολόγος του Συλλόγου μας κ. Ανθίμος Αρμουτζίδης και μίλησαν για τον Σύλλογο μας .

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram