Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες "Ακτίς ονείρου 2023»

Από 25 έως 28 Μαΐου Διοργάνωση Πρότυπα Εκπαιθευτήρια Θεσσαλονίκη Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια στηρίζουν τον Σύλλογος Παιδικές Καρδιές Β. Ελλάδος για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες και σας ευχαριστούμε από καρδιάς . Ακτίνα ονείρου να φωτίζει τις καρδιές μας για να πάλλονται με αισιοδοξία οι Παιδικές Καρδιές με αισιοδοξία.

Πληροφορίες από τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια : «Για 21η συνεχόμενη χρονιά τα Εκπαιδευτήριά μας διοργανώνουν τους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες «ακτίς ονείρου 2023» με τη συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και θεατρικών παιδικών ομάδων από όλη την Ελλάδα. Οι Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες «ακτίς ονείρου» είναι πλέον ένας πανελλήνιος θεσμός, μια γιορτή για το θέατρο, την ελπίδα, το όραμα, το όνειρο, τη χαρά, το παιδί που όλοι μας. Η στήριξη φιλανθρωπικών αξιών, αφού το χρηματικό ποσό που συγκεντρώνεται από τις προαιρετικές εισφορές στον «κουμπαρά του παιδιού» δίδεται σε φορείς και ιδρύματα που μεριμνούν για παιδιά. Φέτος τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες Παιδικές Καρδιές»

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram