Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Το Σχολείο Φύσης δρα Πασχαλιάτικα και ενισχύει το Σύλλογο Β.Ελλάδας Παιδικές Καρδιές

Το Πασχαλιάτικο Σχολείο Φύσης σας περιμένει για μία υπέροχη ημέρα εξερευνήσεων για γονείς και παιδιά στο Κέντρο Πληροφόρησης Απολλωνίας, στο παραλίμνιο Δάσος της Απολλωνίας, στην Λίμνη Βόλβη, δίνοντας την δυνατότητα να ενισχύσετε και εσείς με έναν δικό σας τρόπο, το έργο του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες "Παιδικές Καρδιές"!
Το Εργαστήρι «βίωσε & επιβίωσε» σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών, έχουν ετοιμάσει για όλους τους μικρούς και μεγάλους εξερευνητές περιπέτειες στην άγρια φύση!

Την Τετάρτη 11/04/18 θα σας περιμένουμε στο Κέντρο πληροφόρησης της Απολλωνίας στις 09.30 το πρωί για :

- Ξενάγηση στον υγροβιότοπο των Λιμνών Κορώνειας Βόλβης μέσω της νέας υπέροχης έκθεσης του Κέντρου Πληροφόρησης Απολλωνίας

- Πεζοπορία και εξερεύνηση σ' ένα από τα τελευταία εναπομείναντα, παραλίμνια δάση της Ευρώπης, το δάσος της Απολλωνίας, το βασίλειο των γκρίζων ερωδιών!

- Ενημέρωση για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής

- Παρατήρηση και φωτογράφηση πουλιών στην Λίμνη Βόλβη με τηλεσκόπια και φωτογραφικό φακό

- Περιβαλλοντικά Παιχνίδια από τον Φορέα Διαχείρισης και το Εργαστήρι «βίωσε & επιβίωσε»

- Παιχνίδια με τους ήχους και την μουσική της Φύσης με την καθηγήτρια Μουσικοκινητικής Αγωγής, Ουρανία Χουρίδου.

Πελεκάνοι, πελαργοί, ερωδιοί, υδρόβια, μικρόπουλα, αρπακτικά, θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια, πεταλούδες, αγριολούλουδα, δέντρα, θάμνοι, βότανα περιμένουν να «παίξουν» μαζί μας και να μοιραστούν τα μυστικά τους!

Η συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο Σχολείο Φύσης είναι ελεύθερη!

Θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» καθώς και ένα μικρό παζάρι.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Σοφία Τάζογλου στο 6932242277

Ελάτε μαζί μας λοιπόν για να γνωρίσουμε όλοι μαζί την χαρά της περιήγησης, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης και φυσικά της προσφοράς!!!

Φωτογραφία της Sofia Tazoglou.
Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram