Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Ο Δήμος Παύλου Μέλα παραχώρει δημοτικό σπίτι στο Σύλλογο"Παιδικές Καρδιές" 22/11/17

 

Μια καινούργια μέρα ξεκινά .
 Χαμόγελα κ ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον Σύλλογο Β.Ελλάδας για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Παιδικές Καρδιές"στο Δήμο Παύλου Μελά, που μας παραχώρησε για τα επόμενα 10 χρόνια δημοτκό σπίτι πλήρως εξοπλισμένο για την φιλοξενία αδύναμων οικονομικά οικογενειών από την περιφερεία που επισκεφτόνται την πόλη για ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση στα Δημόσια Νοσοκομεία .
Μας συγκινεί ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δερμουρτζίδης, που άμεσα, δέχθηκε την πρόταση της Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων κ.Χαράς Αμανατίδου να παρέχουν το δημοτικό σπίτι στο Σύλλογο "Παιδικές Καρδιές" όπως και η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στις 8.00μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού ¨Χρήστος Τσακίρης"
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που αγκαλιάζετε κι εσείς τις Παιδικές Καρδιές για να συνεχίζουν να πάλλονται με αισιοδοξία.

 

.

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram