Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

Γιαννόπουλος Ανδρέας- Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής

Στη ζωή μου, μέσα από τη δουλειά μου, ως υπεύθυνος του Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος της Β΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, είχα τη μεγάλη τύχη και χαρά να γνωρίσω και να συνεργαστώ με όλα τα μέλη του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές».

Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι ο ρόλος του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» δεν ήταν μόνο η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών, παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες στη Β. Ελλάδα, αλλά πάνω από όλα ήταν η μεγάλη αγάπη, η καθολική υποστήριξη και προ πάντων η προσπάθειά τους για την καλύτερη αντιμετώπιση και έκβαση των παιδικών καρδιοπαθειών.

Η συνολική προσφορά του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» στα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους αλλά και η υποδειγματική συνεργασία του με τους θεράποντες παιδοκαρδιολόγους αποτελούν εγγύηση για άριστα αποτελέσματα καθότι μια ιατρική επιτυχία είναι δυνατή όταν συνυπάρχει αγάπη, ανθρωπιά και ψυχολογική υποστήριξη.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και συνέχιση του έργου σας που είναι αξίας ανεκτίμητης.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Γιαννόπουλος

Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.
Υπεύθυνος Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος
Β΄ Πανεπ. Παιδιατρικής Κλινικής  Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram